Zijn er veranderingen in je leven vaak zoals je wilde? Gebeurt het dat u op weg bent naar het doel met behulp van alle mogelijke bronnen, maar u kunt niet weg van de plek? Waarom gebeurt dit en of het op de een of andere manier mogelijk is om het op te lossen? Het is mogelijk, en hiervoor zijn er speciale en niet -complexe technieken.

De meeste dagelijkse acties die we automatisch uitvoeren. Elk heeft gevormd en tijdgerelateerd gedrag dat we in bepaalde situaties gebruiken. Ze zijn gebaseerd op hun eigen en de ervaring van iemand anders opgedaan gedurende het leven. Bijvoorbeeld: kokend water is heet, de stroom kan raken en onwetendheid van het antwoord op de vraag is beladen met een slechte beoordeling.

Elke sjabloon wordt geassocieerd met een specifieke vergeldingsactie en elk dergelijke sjabloon is een neurale verbinding in onze hersenen. Hoe vaker deze sjabloonkennis wordt gebruikt, hoe sterker het verband wordt. De geaccumuleerde neurale verbindingen vormen een groot neuraal netwerk in de hersenen, dat vergelijkbaar is met de kennisbasis, van waaruit de benodigde informatie vandaan komt, waarna we een soort beslissing nemen.

Het blijkt dat elk concept en de daarmee geassocieerde actie deel uitmaken van het neurale netwerk, een bepaalde neurale code, een patroon van neuronen in ons hoofd. Het is strak gerelateerd aan de indrukken die we ooit hebben ontvangen vanwege soortgelijke taken.

Als het niet mogelijk is om een ​​persoonlijk leven vast te stellen of een baan naar wens te vinden, is er niet genoeg tijd voor alles wat u wilt doen, dit zijn programma’s in de geest, onze interne beperkingen die we ons niet realiseren, maar die ons sterk beïnvloeden leven. Laten we ons voorstellen dat twee mensen met exact dezelfde kennis en ervaring naar een interview gaan in hetzelfde bedrijf waar de manager hen dezelfde vragen zal stellen en de toekomstige medewerker zal kiezen.

De eerste komt met het idee dat ze hem zullen evalueren, dat hij niet weet hoe hij correct moet antwoorden, herinnert eraan dat hij al in dergelijke interviews heeft gefaald en bang is voor herhaling. De tweede komt met het idee dat hij nu snel vragen zal beantwoorden, de nodige informatie zal ontvangen, dan zal hij een paar persoonlijke zaken doen en morgen naar deze baan gaat.

Het is gemakkelijk te raden dat de werkgever liever de tweede aanvrager zal kiezen, omdat zijn gedragsjabloon in deze situatie voordeliger was. Het blijkt dat alle beslissingen die we nemen afhankelijk zijn van het gedragspatroon of de neurale code die we hebben. En de voor de hand liggende conclusie suggereert zichzelf: als het resultaat niet is voldaan, moet u het programma wijzigen. Maar hoe dat te doen?

Wat is neurografie?

Als je tegen jezelf zegt: “Vandaag tijdens de vergadering voel je je zelfverzekerd en gedraag je je op deze manier”, zal het werken? Zal de hersenen een dergelijke boodschap waarnemen?? Dit is zeer onwaarschijnlijk, zoals de praktijk laat zien. De sjabloon gevormd in het hoofd is veel sterker, en hoogstwaarschijnlijk zal het werken, en geen plotselinge poging om af te stemmen op een andere golf. En we herhalen het opnieuw en stappen op dezelfde hark.

Het goede nieuws is dat er een taal is die goed begrijpelijk is voor de hersenen en waarop we de beschikbare sjablonen kunnen herschrijven of nieuwe gedragsprogramma’s kunnen maken. Hiermee kunt u nieuwe kansen openen. De taal wordt neurografen genoemd, het werd uitgevonden door Pavel Piskarev – Doctor of Philosophy, Psycholoog, Coach en Graphic Fasilitator.

Neurografische gegevens is een grafische methode om denken te organiseren, de staat en houding van een probleem te transformeren zonder woorden en een conceptueel proces. Dit is contact met zijn interne ruimte door tekenen.

De basis van de taal is 4 elementen-archetype: een cirkel, een driehoek, een vierkant en een speciale neurografische lijn, die twee kenmerken heeft. Zij is het die je toestaat om de sjablonen te veranderen en nieuwe kansen te openen op weg naar het doel, de heersende neurale verbindingen te transformeren en nieuw te creëren. Dit is het belangrijkste principe van neurografen.

Wanneer we beginnen met het instellen van de betekenis van de figuren, legt bewustzijn deze verbinding vast en hebben we emoties in relatie tot elke figuur. Het creëren van een samenstelling van eenvoudige figuren op een vel en ze verbinden met een lijn, vormen we indrukken. Daarom maken we een eenvoudige grafische wijzigingscode voor bewustzijn. Er is een herconfiguratie van neurale verbindingen, en we beginnen te denken en anders te handelen, wat natuurlijk de houding van mensen ten opzichte van ons verandert, de omgeving, maakt het mogelijk om niet-standaard beslissingen te nemen.

Neurografische gegevens maken het mogelijk om interne beperkingen te verwijderen en een nieuwe neurale code te vormen die https://geilworden.com/15-bewezen-manieren-voor-vrouwen-om-zelf-thuis-opgewonden-te-raken/ overeenkomt met de taak. Tekenen, we veranderen van indrukken van de realiteit, we vormen nieuw. We “herleven” deze nieuwe realiteit voor bewustzijn en beginnen de omstandigheden te beheren. Neurografische gegevens – een treindicket voor een nieuwe realiteit gebouwd door onze handen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.